Ik hou van vrolijk

Ik hou van vrolijk. Om juist dat poppetje net dat leuke streepje te geven om een grappige uitdrukking te krijgen. Of de kleuren op elkaar af te stemmen. Onder het tekenen of ontwerpen komen er ineens nieuwe ideeën binnen dwarrelen. Soms is het moeilijk om die een halt toe te roepen.

Op mijn bureau liggen losse flodders papier waarop ik die ingevingen neerschrijf. Zo kan ik me weer richten op hetgeen waar ik nu bezig ben. Of er komt een opdracht binnen om een voorbeeldmap te maken voor Unicover. Dat heeft prioriteit en dan leggen we de tekeningen gewoon effe in de ijskast ????.

Momenteel ben ik bezig met de puntjes op de i te zetten aan een serie nieuwe dialect kaarten die, zodra ze klaar zijn, besteld gaan worden bij de drukkerij, netjes zullen worden verpakt in plastic hoesjes en komen te liggen in de winkels hier in de buurt.

Marjo