Over mij

Slider C 1920x880px text 300x151 - Over mij

 

 

Handmade - Over mijAl vroeg tekende ik op alles wat los en vast zat. Met Sinterklaas vroeg ik alleen maar tekenspullen en was dolgelukkig als ik een nieuw setje viltstiften kreeg en stapels papier. Zo ontwierp ik nieuwe badpakken voor meisjes en mijn huisdieren moesten het ontgelden want ze werden gebombardeerd tot modellen. Ook het knutselen zat me in het bloed, van zelf knuffels ontwerpen tot en met je handen in het klei wroeten om een mooi beeldje te maken.

Handmade A - Over mij

Maar zoals dat gaat in je leven ging mijn weg toch een andere kant uit en vele, vele jaren later toen mijn zoon een grafische opleiding ging volgen werd het vuurtje toch weer aangestoken. En warempel: met de software en de pc die je tegenwoordig tot je beschikking hebt kun je alle kanten uit. Met de muis of mijn tablet kon ik heel goed overweg en leerde mezelf alles wat er te leren viel.

Slider C 1920x880px tree 281x300 - Over mij

Slider 4A - Over mijIk begon mijn eigen bedrijfje en kreeg werk bij een lokaal bedrijf “Unicover” een dynamisch en hip bedrijf dat menumappen maakt. Daardoor heb ik ook contacten metDuitsland, Zwitserland en Engeland. Daar verzorg ik nog steeds de grafische kant met super veel plezier. Van logo’s tot en met ontwerpen voor de lasersnijder. Bij Special Prints, ook een lokaal bedrijf, werden de eerste opzetjes gemaakt voor dialect wenskaarten. Geregeld krijg ik daar opdrachten voor geboortekaartjes, trouwkaartjes, briefpapier en logo ontwerpen.

 

Verder ging ik een samenwerking aan met Tom Terhaag van winskaarte.nl. Ook hier werden leuke wenskaarten geboren. Samen hebben we veel energie gestoken in kinderschildeij.nl waar de leukste canvassen besteld kunnen worden. Samen met Tom hebben we inmiddels al een paar dialect boekjes op de markt gebracht en een spreukenboekje in het Nederlands.

Plaatje contactformulier 235x300 - Over mij

Ook zijn bij kaartje2go een diversiteit aan kaarten van mij te koop.Over mij plaatje 300x174 - Over mij Mijn inspiratie haal ik uit alles wat ik zie: leuke opmerkingen van kinderen, de omgeving, de mooie natuur hier in de buurt en uit het gewone dagelijkse leven.

Marjo

SAMENWERKING

Dit zijn de mensen waar ik veel mee samenwerk